Formula una pregunta


Enviar pregunta sobre producte

Si vol enviar-nos una pregunta sobre aquest producte, empleni tots els camps marcats amb un * i faci clic a "Enviar".

Tricicle Chicco
49,99
IVA inclòs
 
 

Els tricicles U-GO posseeixen una qualitat excepcional, ja que la seva estructura central està feta de metall i s'adapten al creixement del nen / a gràcies als seus 2 maneres d'ús:

- Push'n'Go, on els pares podran guiar els seus fills gràcies a la nansa situada a la part posterior. És regulable en altura i posseeix una gran solidesa. Es pot bloquejar el pedaleig i la direcció, el que permet empènyer més còmodament; - i Lliure pedaleig, per a això s'extreu la nansa del darrere i s'alliberen els pedals i la direcció. Amb aquesta manera, els nens / es podran dirigir lliurement el tricicle per superfícies segures.   A més, compta amb un cinturó de seguretat al seient i una cistella per portar amb si els seus objectes preferits. +18 mesos

Els tricicles U-GO posseeixen una qualitat excepcional, ja que la seva estructura central està feta de metall i s'adapten al creixement del nen / a gràcies als seus 2 maneres d'ús: - Push'n'Go, on els pares podran guiar els seus fills gràcies a la nansa situada a la part posterior. És regulable en altura i posseeix una gran solidesa. Es pot bloquejar el pedaleig i la direcció, el que permet empènyer més còmodament; - i Lliure pedaleig, per a això s'extreu la nansa del darrere i s'alliberen els pedals i la direcció. Amb aquesta manera, els nens / es podran dirigir lliurement el tricicle per superfícies segures.   A més, compta amb un cinturó de seguretat al seient i una cistella per portar amb si els seus objectes preferits.


La seva pregunta per a nosaltres
Nom
Telèfon
Si indica el seu número de telèfon, estarem encantats de trucar-li.
Adreça de correu electrònic *
Pregunta *

Política de privadesa: Les seves dades s'utilitzaran únicament per respondre aquesta consulta. En cap cas no farem servir aquesta informació per cap altre fi. Per a més informació, vegeu Política de privadesa.